Zdravím všechny.
Tak téhle fotky jsem si také hned všimnul,a řešili jsme to se sousedem. Asi se na té fotce může jednat o železný most železniční vlečky do areálu bývalé Kolory. Úhel napojení souhlasí,strana řeky také. Jen místo průtoku řeky pod mostem je mi trochu zvláštní. A prudkost stráně na Čtverečku je větší a dojezd kratší. Je jen pár metrů nad silnicí. Na té fotce je to jiné. Ta fotografie je dost stará a od té doby už může být louka zarostlá k nepoznání. Nebyl jsem se tam podívat osobně, jen to tak odhaduji, ale tu loučku bych umístil spíš někam dál po proudu. Takových 300-500 metrů. Tam by to pak spíš mohl být tzv.Mudálovský obdelníček. Omlouvám se, to měl být humor. Když jsem na tohle téma mluvil s p. redaktorkou Malafarinovou, slíbila, že když se dozví na tohle téma něco nového, napíše to do našeho kalendáře. Malinko jsem ji sprdnul,že si tou fotkou z nás udělali srandu. Tak nám s tím, kdo něco poznáte pomožte. Dík.
Ještě jsme s p.Karlem Svobodou hledali tu roubenku na zasněžené fotografii , na Trávníkách jsme ji nikde nelokalizovali. Končí Trávníka se Železnou ulicí, nebo sahají až k Žernovníku? Tato chaloupka je vidět od schodů Muzea na Bělišti, směrem na budovu bývalého Znaku. Přimluvil bych se za lepší označování domků a míst na fotografiích. Jinak se mi to nové pojetí Kalendáře líbí. Je lepší než to bývalo.
Jsem rád, že jsme to už natřeli s Malým náměstím tomu Studenému divadlu. Ahoj.