Rekonstrukce plážového hřiště v areálu sokolovny

05.12.2023
Rekonstrukce plážového hřiště v areálu sokolovny
Ač je v Železném Brodě zima, přesto proběhl akt předání staveniště zhotoviteli, který byl vybrán pro rekonstrukci házenkářského hřiště na hřiště pro plážové sporty a pro vznik nové lezecké stěny. Tato akce je součástí postupné rekonstrukce venkovního areálu sportovního centra a je dalším krokem ke proměně na volnočasový a sportovní areál.

K pracím bylo přistoupeno i z toho důvodu, že na akci byly podány dvě žádosti o dotaci, přičemž první z nich (dotace z Libereckého kraje) již byla schválena. Výsledky dotace z prostředků Národní sportovní agentury ještě nejsou známy.

Zhotovitel má nyní kapacity na to, aby práce mohly být zahájeny ještě v tomto období, a proto byla stavba již zahájena. V první etapě dojde k demolici stávajících konstrukcí a přípravě na práce, které budou prováděny v jarních měsících, kdy bude možné betonovat chodníčky a klást betonovou dlažbu. Celé dílo by mělo být dokončeno na začátku června, kdy budou namontovány lezecké prvky.

Věříme, že vše bude probíhat hladce. Omlouváme se za dočasné omezení pohody obyvatelům bydlícím v blízkosti prováděné stavby.

Mgr. Martin Řehák, vedoucí Odboru územního plánování a regionálního rozvoje

 

Zpět