Návrat dříve narozených do školních lavic

15.09.2022
Návrat dříve narozených do školních lavic
Odbor sociálních věcí MěÚ Železný Brod uspořádal pro seniory akci s názvem "Návrat dříve narozených do školních lavic". Jednalo se o posezení spojené s drobným pohoštěním a disco programem v podání DJ Aleše Mastníka.

Do restaurace Sport dorazilo celkem 48 dříve narozených s dobrou a slavnostní náladou. Všechny přítomné osobně přivítali starosta František Lufinka, místostarosta Ivan Mališ a vedoucí OSV Eva Sasková. Po uvítání všichni přítomní společně zavzpomínali na staré dobré školní časy a nebyla nouze o veselé historky a vyprávění. Došlo i na plnění drobných školních úloh, které uvolnily atmosféru.

Postupně se rozproudila zábava a došlo i na tanec a písničky na přání. Repertoár požadovaných písniček byl mnohdy překvapením i pro zkušeného DJ Aleše Mastníka. Hrála se nejen dechovka, ale i disco a tvrdý rock. Opět jsme se přesvědčili, že v Železném Brodě máme spoustu aktivních dříve narozených, kteří se velice rádi pobaví a mají úžasný smysl pro humor. Všem děkujeme za jejich aktivní přístup k životu a ochotu zapojit se do aktuálního dění.

Těšíme se na další společné setkání!

 

Bc. Eva Sasková, vedoucí odboru vnitřních věcí

Mgr. František Lufinka a Mgr. Ivan Mališ, zástupci města Železný Brod

Zpět