děkuji Vám za odpověď.
Ohledně "zmizení" odmítnutého textu - ano, text už si vždy raději zálohuji, to dělám, takže ten text, psaný jako příspěvek pro ostatní tady na DF, mně - alespoň mně samotné tedy - nezmizí absolutně.
Ale já ten příspěvekdo DF z principu nepíšu sama pro sebe, píšu ho sem na DF logicky pro ostatní - jako podnět k zamyšlení třeba aspoň, když už zde na DF skoro nikdo (s několika světlými výjimkami - jako jste třeba právě Vy pane Dufku - a děkuji Vám za to) z městských úředníků občanům neodpovídá....
Mrzí mě, že moje prosba o pomoc ohledně těch "vulgarismů" zůstala Vámi nevyslyšena. Jen jste se vyjádřil ve smyslu, že to nastavení dobré prostě není......

Ale čemu už vůbec, doopravdy nerozumím, je Váš odkaz ohledně úprav DF, kde mě odkazujete na Váš příspěvek ze13. 1.
Našla jsem si ho, a pro přehlednost, ať to nemusí hledat i ostatní, ho sem kopíruji:
Datum: 13.01.2015 07:40
Dobrý den,
asi žádný SW není dokonalý, a toto DF mezi něj patří. Předchozí DF mělo určitě své výhody, které byly i z pohledu správce příjemné. Mělo také své nevýhody, ale to je věc, která uživatele netrápí. Úpravy tohoto DF jsou možné, ale nejsou zadarmo. Musí být někdo, kdo úpravu zadá a bude jí také financovat.
Přiznám se - lámu si nad tímto textem hlavu, hlavně nad větami, co jsem v něm vytučnila. Prostě tomu nerozumím. Samozřejmě že chápu, že pokud někdo vyžaduje úpravy DF, aneb prostě úpravy čehokoli, a vezměme to tedy zcela obecně - pokud někdo vyžaduje po komkoli jakoukoli práci obecně - a nebo aspoň upozorní na nedostatky nějakého systému, - tak ano, samozřejmě je potřeba ty úpravy tomu upravovateli zaplatit. O tom žádná.
Ale kdo by tedy zde měl být zadavatelem a takové úpravy městského DF platit? Občan snad??? Občan, který na nedostatek upozorní??? Skoro to tak vyznívá...... (?)
Mám za to, že městské věci by měly fungovat - a to komplexně, pořádně a úplně fungovat, a že logickým zadavatelem a logckým plátcem takových úprav a oprav by přeci mělo být město, ne?? Kdo jiný, proboha???
A tak, jako jsou firemní webovky vstupní vizitkou jakékoli firmy, tak - logicky - i oficiální městské webovky jsou vizitkou daného města. A kdo jiný, než právě město samo, by se měl snažit o svou dobrou vizitku? A tedy - i zaplacení potřebných úprav? A proč to už dávno není zadané, opravené a samozřejmě i upravovateli zaplacené - pokud se o těch nedostatcích (jak je z Vašeho příspěvku patrné) - ví???
Toto, co zde píšu, není však směřované na Vás, pane Dufku. Vy, pochopitelně, jjste zaměstnancem města a děláte tedy logicky to, co Vaše vedení po Vás chce nebo nechce a co Vám zadává a co Vám také i zaplatí.....
A mně právě i toto přijde jako pověstná špička ledovce - ukazatel zájmu/nezájmu o komunikaci s občany - - - a fungování/nefungování diskusního fóra......(?)
Závěr: Myslím, že samo město by se mělo starat a zaplatit urgentně nápravu těchto věcí. My - občané - platíme daně a platímě si tak státu i městu určitéjejich služby. Tak si myslím, že i ty služby by měly být poskytovány ochotně, včas a na patřičné úrovni.
Je to vizitka (a nebo "vizitka" ) města. A především tedy jeho vedení.
Hezký den všem
Alena Kortanová