Dobrý den,
mohly - myšleno kolegyně.
Martina Hýrková napsal(a):
Bc. Iva Chaloupková napsal(a):
na vysvětlenou k E-vstupence:
Hned 2. ledna 2014 byl v informačním centru zástupce firmy Elset s.r.o., provozovatel systému E-vstupenka, abychom mohly systém od ledna využívat. Dne 3. ledna jsme obdrželi e-mailem návrhy smluv. Potom již následuje obvyklá anabáze, podepsání smluv z naší strany a potvrzení smluv ze strany Elsetu. Bohužel software pro prodej E-vstupenky nemůžeme do počítače nainstalovat sami a musíme počkat na zástupce společnosti. Mimochodem díky vstřícnosti společnosti Elset byly prodávány vstupenky na úspěšný koncert Zuzany Stirské v kostele sv. Jakuba 6. ledna 2014. Pokud se chcete podívat na dokumentaci a korespondenci ohledně E-vstupenky, zastavte se za mnou osobně. Na závěr tedy odpověď na Vaši otázku: Ano, Brod bude své akce na E-vstupence prezentovat.
Program kina je dodáván do zpravodaje jako tiskové pdf z KC Kino Železný Brod de facto jako příloha zpravodaje. Ano, chyba (překlep) se v jinak perfektním programu KC Kino skutečně stala, a jsem ochotna za ni nést jako šéfredaktorka zpravodaje odpovědnost, i když mi doufám věříte, že bych rozhodně „cizý oběd“ nenapsalaJ.
Martina Hýrková napsal(a):
A k druhé části.... jsem funkcionalista každým coulem, ctím především obsah, takže forma je skutečně podružná, v tom dávám všem za pravdu. Nicméně Zpravodaj se stal v posledních letech průvodcem mnoha brodských domácností, jen jsem si tak vybavila své syny, až uvidí program kina. Starší se otřese a mladšímu bohužel zřejmě nepřijde nic divné, tipuji.... :-D Ale k tomu závěru... že byste rozhodně cizÝ oběd nenapsala, Vám tedy, budu věřit, i když je to přece úplně jedno.... jen mi pak nehraje to "abychom mohly systém od ledna využívat".
S pozdravem,
neodbytná příznivkyně internetových předprodejových a rezervačních portálů Martina Hýrková