záležitost dotisku Železnobrodské promenády považujete za definitivně uzavřenou. K tomu, za předpokladu souhlasu autora nelze jinak, než se s potěšením připojit. Je ale potřeba upřesnit důležitou skutečnost a to že iniciativa vzdát se honoráře ve prospěch hendikepovaných živočichů vzešla právě od Tomáše Kesnera, čímž si zaslouží velkou úctu a poděkování, zvláště pak v dnešní době. A jestli jsem v předchozím příspěvku zmínil krále Šalamouna s jeho moudrými řešeními, pak toto rozhodnutí Tomáše Kesnera patří právě do této skupiny. Ještě jednou alespoň za mne velká poklona.
Dále je potřeba se ještě tázat, jestli by nebylo od věci, aby zde taktéž zazněla slušná a upřímná omluva ze strany toho, kdo celé pochybení ( které jsem tak „hloupě“ rozpoutal, jak napsal p.akad. mal. Zdeněk Lhotský) způsobil. Jaký je Váš názor? Kdesi z hloubky mé „databáze“ se vybavuje toto: „Vrchnosti netřeba pardonovati se poddaným svým, neb tito práv nemajíce, satisfakcí nesmí dožadovati“. Ale to přece naše „společnost“ v r.2013 dávno překonala, nebo snad ne?
Hezké a klidné svátky, Slunce v duši
Ernesto Malafarina starší