Paní Hýrková a paní Michalíková. S
ice jste se rozepsaly dobře a hodně jste toho vystihly, ale “ psi štěkají a karavana táhne dál“. Omlouvám se za to, co jsem napsal, ale pokud pročítám diskuze, vidíte nějaké reakce na připomínky pisatelů zde? Já jsem zpočátku diskuze zkoušel reagovat na určité věci, které se mi nepozdávaly, ale usoudil jsem, že je to zbytečné. Ať se to týká dětských hřišť, webových stránek, připomínek ohledně přestavby autobusového nádraží atd. atd.
Co jsem se dověděl? Že je to úplně jedno, že si to město udělá po svém. Viz třeba webové stránky. Jsou úplně jiné, než bylo zadání, ale prostě jsou. A třeba v tomto případě mě to mrzí docela dost, protože jak jsem zde v diskuzi psal, dostal jsem na email návrh který byl takový jako bylo zadání, členění na ty sekce, ale vybrán nebyl. Proč? To jsem se nedověděl, i když jsem se ptal. Takže se stále domnívám, že hořel termín na dotaci a muselo se něco vybrat.
Terminál a autobusové nádraží. Odpověď pana ing. Macha, že se vše ověří až během provozu, mi přijde víceméně komická. Protože pak, už na nějaké změny bude pozdě. Mimochodem, sami řidiči autobusů jsou z této plánované úpravy rozpačití.
Paní Michálková se diví nad způsobem práce architekta. Já ne. Po té co jsem se v odpovědi od pana ing. Macha ohledně přestavby Sokolovny dočetl „ Tento návrh se objevil v úplně první verzi studie řešení, kdy autor úplně detailně neřešil majetkové vztahy. Což jsem již raději nekomentoval. Protože se domnívám, že v prvé řadě by měl nějaký návrh architekta respektovat a řešit majetkové vztahy.
V Brodě již třetím rokem nebydlím, ale stále tam jezdím za rodiči. A mám zde stále spoustu přátel a známých. A tyhle problémy by mě již zajímat nemuseli, ale vzhledem k tomu, že mám Brod stále rád, tak mě zajímají. Ale abych se už kvůli tomu rozčiloval? Nebo, dokonce, doufal, že se něco změní?