Vážený pane Malafarino,
dovolte mi jenom pár vět k Vašim příspěvkům. Připomínky k obsahu zpravodaje jsem měla, ale faktické a oprávněné, ne nekonstruktivní, jako nutnost autorizace fotografií a příspěvků, logické členění příspěvků, minimální používání obrázků stažených z internetových prohlížečů, otištění pouze ověřených příspěvků, z důvěryhodných zdrojů, ne stahování informací z internetu apod. Bohužel se jakákoliv připomínka setkala s nečekanou reakcí paní Malafarinové, která to asi pojala jako útok proti své osobě. Něco jako plíživou šikanu apod. rezolutně odmítám, naopak mi reakce paní Malafarinové na sebemenší kritiku připadala nepřiměřená, a neodpovídající vztahu zaměstnance a vedoucího zaměstnance.
K Vaší domnělé cenzuře se vracet nechci, redaktor a vydavatel nejsou tatáž osoba, paní Malafarinová byla redaktorem shromažďujícím a upravujícím příspěvky a vydavatelem je Město Železný Brod (potažmo IKS Železný Brod), které o obsahu zpravodaje rozhoduje. A Vaše další očerňování mé osoby nechci ani komentovat. V tomto se stejně nikdy neshodneme. Snažím se svou práci dělat co nejlépe, a to stejně jako paní Malafarinová na úkor svého volna a rodiny, tak aby se věci posouvaly dopředu. Ale to nechávám na posouzení čtenáře diskuzního fóra.