Zdravím pane Machu. Do vašeho příspěvku se vloudila chybka. Malinko jste si nevšimnul, že v tom svém jsem psal o problémech, které teprve nastanou. Že občas, už nyní, dochází k zablokování průjezdu městem, u mostu, u Takána,u restaurace Na Mejtě, při zastavení zboží dovážejících dodávek.Potíž s odbočujícími auty na nábřeží Obránců míru, je proti tomu, krátkodobá záležitost. Něco o tom vím. Pohybuji se po městě v autě skoro denně. Mám to proto tak nějak nakoukaný. Vy, když chodíte denně od Semilskýho vlaku, to máte taky tak nějak dokonale obhlídnutý. Potom jste přímo znalec místních podmínek v dopravě. Jen nyní nevím, jestli ty skvělé projekty, co jsou zamýšlené po městě, takové ty levné a s elegantními řešeními, vytvořil geniální dopravní inženýr sám a nebo to bylo s Vašími, nakoukanými a nezaplatitelnými zkušenostmi? Věřím, že ty drobné dočasné zácpy ve zdraví přečkáme. Jen nevím, jestli nějaké zácpy, nebudou spíš vznikat v trávícíh traktech pánů řidičů autobusů? Oni totiž měli naproti Sokolovně takovou odpočinkovou místnost. Takové zázemí. Nyní, co tam není možné zastavovat, nikde, ani pod Sklandou, ani u ŽBS a ani nikde, nemají nějakou možnost jít na WC. A nebo to je jinak? Možná by někdo namítnul, že ,,správný hospodář dělá doma,, . Kdo, ale tuhle vtipnost, bude vysvětlovat autobusákům? To, by mě, docela zajímalo. Tak jenom zopakuji, na to, jak to bude skvěle fungovat, si počkáme do podzima. Už se na tu srandu těšíme. No, vlastně ani ne.
PS: Neměl by se, na tu věc, podívat někdo se selským rozumem?