Vše o Železném Brodě
Terminál Železný Brod
Předmět: Terminál Železný Brod
Jak zde bylo opakovaně uvedeno, veškerá dokumentace je k dispozici na odboru územního plánování a regionálního rozvoje. Čekárny na terminálu u železniční stanice byly součástí projektu a jsou součástí dotace. Na zastávce u sokolovny je součástí projektu betonový přístřešek, čekárna u sociálního zařízení zůstala v původním stavu.
Kolem obou staveb chodím denně, a žádné poškrábané obrubníky jsem neviděl. Stálo by za to, abyste mi je konkrétně ukázal.
Zdravím.
Tak zase ten Terminál, nebo Autobusové nádraží. Pokoušel jsem se najít v tomhle vlákně, ty odkazy na plánky nádraží u nádraží. Nějak tu nejsou. Když tu něco je, tak se ukáže chyba. Je to nějaký záměr, aby se nešlo podívat, jak u toho vlakového nádraží, to bylo původně plánováno s těmi čekárnami? Byly tam? Nebyly? A když nebyly, tak se dodělávaly později? To na ně, bylo vyhlášeno nějaké výběrové řízení? Kde se na ně potom vzaly finance? Platilo se to z peněz města? Jako nad rámec dotovaného projektu z fondů EU? A kdo bude reklamovat, ty pošrábané obrubníky, od zavíračů autobusů? Kterým to po nastoupení cestujících nevychází a musí se při zavírání jejich dveří, tyto z obrubníků strhávat.
Jestli se k tomu vyjádří někdo, komu vadí, že zřejmě odešly nějaké peníze, které původně neměly? Na tento účel, se kterým se asi nepočítalo? A teď se jich nedostává.