Vážený pane Linko, ze zastupitelstva jsem skutečně nezdrhal zbaběle, jak si myslíte, ale měl jsem, vzhledem k délce zastupitelstva, obrovské zpoždění s večeří pro mou mámu, kterou mám v péči. Jestli zde vidíte odpověď na mou druhou otázku, tak jste asi ve velké výhodě, o to mi šlo. Jestli pan starosta zásadně nechodí na diskuzní fórum, které zřizuje město, je to trochu problém, nerozumím proč.
Že by město zničilo zateplení Sokolovny, nebo vydání Zpravodaje bylo smrtelně důležité si skutečně nemyslím, ale to jsou vyhraněné polohy. Asi na zastupitelstvu zastupujeme oba zcela odlišné zájmy, mě osobně, a mnoha lidem v mém okolí, vadí, že nevyšel Zpravodaj a Sokolovna se zateplila. Toť vše, také mi vadí, že se Zpravodaj nepověsil alespoň na webu, když to všude okolo šlo.
Mé chování na Zastupitelstvu nechte na mě, já si osobně myslím, že za hranou je někoho označit veřejně lhářem a jak se sám můžete přesvědčit, odpověď zde není. Na mou první otázku mi pan starosta odpověděl, na druhou ne a na to jsem se na zastupitelstvu ptal.
Přeji hezký den, Zdeněk Lhotský.