Musím Vám pogratulovat. Z posledního příspěvku chápu, že jsem si krásně naběhl na Vaší větu (Vím, že NAŠE ŽELEZNOBRODSKO není Vaše a rozumím i tomu, že je frustrující třikrát kandidovat v obecních volbách a neuspět) Skutečně jsem si myslel, že se jedná o trojnásobnou neúspěšnou kandidaturu za NAŠE ŽELEZNOBRODSKO a proto vznikla poznámka o Vašem politickém přehledu, za kterou se tímto omluvám. Nyní když vím, jak se věci mají, dovolím si opravit vyjádření v předchozím článku.
Ve volbách v roce 2006 a 2010 jsem kandidoval z posledních míst a každý dobře ví, že zde nemůže očekávat žádný velký výsledek, proč tedy frustrace? Jako smysluplnou kandidaturu jsem považoval až kandidaturu za sdružení NAŠE ŽELEZNOBRODSKO v roce 2014 a takto jsem také pochopil Váš příspěvek do diskusního fóra.
Naším cílem byl jeden mandát, občané nám dali dva, za což jsme jim vděčni. Počet hlasů 414 pí. Lufinková, 313 hlasů p. Kočí, 312 p. Bryknar. Po boku osobností jako pí Lufinková, frustrace není na místě.
Cílem našeho sdružení není „vládnout“ na radnici, ale podpořit lidi, kteří chtějí městu sloužit. Podrobný program má možnost zhodnotit každý volič.
Ještě bych si dovolil malou poznámku k Vašemu potěšení, že někdo reaguje na Diskusním Fóru. Já jej bohužel zrovna moc nesdílím. Jak víte, můj první příspěvek byl, že jsem podal informace o Našem sdružení, a jak to dopadlo? Hýbeme si žlučí, řešíme frustraci či přehled o politice. Každý nemá na to, aby si desetkrát přečetl větu, zda s tím nikoho neurazí, neudělá hrubku či jej někdo na něčem nenachytá. Tím nemyslím jenom naši komunikaci, tu uvádím jako příklad. Mnohé to prostě nebaví, nebo si nechtějí dělat zlou krev, kdyby se o někoho nedej bože otřel. Jestli právě toto není příčinou neochoty diskuse. Na mé spisovatelské schopnosti jsem toho napsal myslím až moc.
Dobrou noc.