Zdrtavím všechny.
Chtěl bych poděkovat za všechny reakce na mé upozornění na některé věci, ohledně závad a potíží tady v Železném Brodě.Začal jsem s tím tady, a tak se ještě krátce zmínim o tom, co se stalo.
Dnes jsem jel Horeckou nahoru a všimnul jsem si, že ten binec u rokle, byl už ,,uklizen,, .Ani nic nespadlo dolů na plochu ,,u koule,,. S díky kvituji. Dobře a rychle provedeno.
Přimluvil bych se pro to, aby se na Jaře v té naší zastávce, udělal nový a trvanlivější povrch. Sůl to tam drsně rozežírá a pak se ta její podlaha, rozpadá po kamínkách.
Těch lamp veřejného osvětlení, co tam jsou, od časů velké rekonstrukce a jsou opravdu až nechutně zasviněné, je pro plošinu dostupná jen polovina.
Kdyby se zase někdy objednávalo frézování pařezů po městě, tak kolem školy a jídelny a nad kůlnami na Horecké ulici, jich je ještě nakolik .
A jen krátce pro pana D. Macha. Když píšu něco na městské diskuzi, je klidně možné mi cokoliv odpovědět zase zde na Diskuzi. Ke každému příspěvku. Nemusíte, mi pak psát tajnosti na mejl. Stejně za reakce děkuji.
Hezké nastávající dny Vánoční.