Milá paní Michalíková.
Určitě se nezlobím, od toho je diskusní fórum. Jak jsem předeslal, jsem sympatizantem hnutí „Občané pro změnu“. Bohužel jsem ve věku, kdy zjišťování, jak by kdo fungoval ve vedení města, např. bez jakýchkoliv zkušeností, je, podle mého názoru, ztráta času a promarněná příležitost. Hodnotím zastupitele a vedení radnice podle prokazatelných výsledků, vážím si i mnoha zastupitelů z opozice. Napsal jsem na DF, že nehodlám hodnotit ničí charakter ani vyznávané hodnoty, kromě těch, kteří mají, nevím jestli napsat odvahu, mě zastupovat ve správě věcí veřejných. Nemyslím si, že vidím vše černobíle, nicméně je pravda, že na sliby různých volebních subjektů nijak nadšeně nereaguji a mnohem raději porovnávám porovnatelné, na základě prokazatelných faktů. Každý má za sebou určitou stopu a politici i mnohá závazná a zlomová rozhodnutí i s fatálními důsledky, na která by nejraději zapomněli či úplně vytěsnili z vědomí občanské společnosti a voličů. Podle mého názoru, o tom to všechno je, čím víc se to politikům daří, tím méně je zastupitelská demokracie zastupitelskou, o demokratické nemluvě. Vážím si všech, kteří mají odvahu a schopnost poctivě zastupovat občanskou společnost, pokud splňují oba atributy i když samozřejmě na schopnost může existovat tisíce názorů až po schopný všeho.
Přeji Vám vše dobré,
Zdeněk Hromas
Důchodce – celoživotní nestraník, člen občanské společnosti podporující selský rozum při smysluplném a potřebném nakládání s veřejnými prostředky. Podle mého názoru, je naprosto nezbytné měnit a směřovat politiku jen a jen k potřebám a zájmům občanské společnosti, nikoliv politických stran a jejich představitelů.