Vše o Železném Brodě

Re: VOLBY 2014

Počet příspěvků: 3 zobrazené: 1 - 3

Předmět: Re: VOLBY 2014

Dobry den, zaujal mne velmi Vas prispevek o podivnych volebnich prioritach p. Malafariny. Skutecne ma byt centralnim problemem Zelezneho Brodu otazka, zda nejake bumazky, co budou lide davat do uren (po dobu celkove asi tak 16 hodin behem pristiho vikendu) budou mit vsechna potrebna overeni a cisla jednaci?  Zkoumat, zda se v te urne nebudou potulovat divoke volebni hlasy bez spravne bumazky? Tohle prece neni dulezite pro lidi, resici realne problemy. Je to pro nekoho, kdo zije v prizracnem kafkovskem svete  byrokratickych instrumentu a vzhlizi  se v risi batusky Putina...

Miloš Zahradník napsal(a):

Dobry den, zaujal mne velmi Vas prispevek o podivnych volebnich prioritach p. Malafariny atd.

Tak tedy jinak, neboť jak vidno, lehce obrazné vyjádření může vést k nedorozumění. Pod hlavičkou Volby 2014 založenou šéfem jednoho z volebních uskupení  jsem hledal relevantní téma, našel jsem sbírku zbytečných řečí o naprosto okrajových pseudoproblémech. Toť vše, co jsem chtěl říci.

JH

Ja jen dodam, ze citovat je treba tak, aby zustal zachovan smysl poznamky, na kterou reaguji. To je zvlast dulezite v pripadech, kdy obe strany pouziji "lehce obraznych prirovnani"  :)

Počet příspěvků: 3 zobrazené: 1 - 3