Vše o Železném Brodě

VOLBY 2014

Počet příspěvků: 2 zobrazené: 1 - 2

Předmět: VOLBY 2014

Dobrý den,
nezbývá mi, než abych reagoval na nespravedlivé osočení na diskuzním fóru. Nechci, aby se ono "nedorozumění", či jak je nazvat, stalo nábojem v laufu populistických grafomanů. 
   Je tomu již několik týdnů, kdy jsem se na možnost umístění našeho plakátu na jejich zdi paní Vetlé zeptal. Neměla námitek a ostatně stejným způsobem jsme získali její souhlas při předvolební kampani při volbách minulých. Snad mne opravňovaly naše do dnešního dne nadstandardní až sousedské vztahy, že jsem nežádal souhlas písemný. 
  V den, kdy jsme dorazili s řádně pronajatou montážní plošinou - tedy minulý čtvrtek 18.9. asi ve 13 hod., problém ještě nebyl. A ještě jednou děkuji, že nám paní Vetlá ochotně umožnila přístup k elektrické zásuvce. Prozradil jsem jí, že proud potřebujeme k navrtání zdi pro několik hmoždinek. Přiznávám, že nám umístění plakátu trvalo poměrně dlouho - asi půldruhé hodiny - tedy žádná partyzánština, že..... Bezmála týden se nic nedělo a dnes se dozvím, že se na našem vztahu asi něco změnilo. Je mi z toho smutno, protože mi není jedno, komu lidé v mém okolí důvěřují. 
    Důrazně se proto ohrazuji, že bych někoho záměrně uvedl v omyl, že jsem rodinu Vetlých zneužil pod nějakou záminkou či měl z kauzy cokoli jiného, než hluboký smutek.

Petr Vacek

Předmět: Re: VOLBY 2014

Petr Vacek napsal(a):

Dobrý den,
nezbývá mi, než abych reagoval na nespravedlivé osočení na diskuzním fóru. Nechci, aby se ono "nedorozumění", či jak je nazvat, stalo nábojem v laufu populistických grafomanů. 
   Je tomu již několik týdnů, kdy jsem se na možnost umístění našeho plakátu na jejich zdi paní Vetlé zeptal. Neměla námitek a ostatně stejným způsobem jsme získali její souhlas při předvolební kampani při volbách minulých. Snad mne opravňovaly naše do dnešního dne nadstandardní až sousedské vztahy, že jsem nežádal souhlas písemný. 
  V den, kdy jsme dorazili s řádně pronajatou montážní plošinou - tedy minulý čtvrtek 18.9. asi ve 13 hod., problém ještě nebyl. A ještě jednou děkuji, že nám paní Vetlá ochotně umožnila přístup k elektrické zásuvce. Prozradil jsem jí, že proud potřebujeme k navrtání zdi pro několik hmoždinek. Přiznávám, že nám umístění plakátu trvalo poměrně dlouho - asi půldruhé hodiny - tedy žádná partyzánština, že..... Bezmála týden se nic nedělo a dnes se dozvím, že se na našem vztahu asi něco změnilo. Je mi z toho smutno, protože mi není jedno, komu lidé v mém okolí důvěřují. 
    Důrazně se proto ohrazuji, že bych někoho záměrně uvedl v omyl, že jsem rodinu Vetlých zneužil pod nějakou záminkou či měl z kauzy cokoli jiného, než hluboký smutek.

Petr Vacek

Vážený pane Vacku,

O tom, že chcete cosi pověsit na čtyři hřebíčky už manžel psal. CO TO JE mi přišel sdělit v sobotu ráno Pavlík když se vracel z Ostravy.

Asi takto MÁMO CO JSI TO NECHALA POVĚSIT NA TU ZED ?

Já jsem mu odpověděla CO ASI TO MÁ PAN VACEK NĚJAKOU REKLAMU NA SKLENĚNÉ MĚSTEČKO

On nato odpověděl JO PAN VACEK? TAK SE BĚŽ PODÍVAT

TO CO JSEM UVIDĚLA NA ZDI POCITUJU JAKO VELKÝ PODVOD A NEDIVTE SE ŽE MÁM NA VÁS TAKOVÝ VZTEK. VAŘÍ SE TO VE MĚ JEŠTĚ TED

JELIKOŽ JSEM MUSELA NA ŠKOLENI DO AUTOŠKOLY TAK TO SCHYTAL JAKO PRVNÍ JIŘÍ NOVOTNÝ MLADŠÍ, PROTOŽE VÍM ŽE SEDÍ V ZASTUPITELSTVU.

OPAKUJI KDYBY JSTE SE PŘÍMO ZEPTAL NA UMÍSTĚNÍ POLITICKÉ REKLAMY, TAK VÁM ŘEKNU AT POČKÁTE NA PANA VETLÉHO AŽ SE VRÁTÍ Z DOVOLENÉ.

CO SE TÝKÁ VLASTNICTVÍ ZDI PANA DONÁTA JAK TVRDÍ PAN STAROSTA, BYLO ŘEŠENO SNAD DESÍTKY LET MANŽELOVÝMI RODIČI JEŠTĚ V DOBĚ KDY POZEMEK VLASTNILO MĚSTO

NESTAVTE SE DO ROLE ŽE VÁM CHCI NĚJAK ŠKODIT

NIC OSOBNÍHO VŮČI VAŠÍ RODINĚ ANI VAŠÍ STRANĚ NEMÁM.

MÁME DEMOKRACII A KAŽDÝ MŮŽE VOLIT KOHO CHCE.

JARMILA VETLÁ

Počet příspěvků: 2 zobrazené: 1 - 2