Vše o Železném Brodě

VOLBY 2014

Počet příspěvků: 3 zobrazené: 1 - 3

Předmět: VOLBY 2014

Ještě jednou dobrý den pane Vetlý,

po zjištění všech informací se vracím k Vaší výzvě.

Pominu, že Vaše paní byla u samotné instalace transparentu, viděla jeho obsah a souhlasila s umístěním.
Vyžádali jsme si její souhlas pro jistotu, protože k vlastnictví té zdi se hlásí p. Václav Donát. Ten nám písemný souhlas dal.

V rámci sympatií, které k Vám prostě nějak mám, můžu nabídnout sundání transparentu. Před tím mi ale prosím odpovězte na jednu otázku. Jste vlastníkem té zdi?
Děkuji.

Hezký den

André Jakubička

Předmět: Re: VOLBY 2014

André Jakubička napsal(a):

Ještě jednou dobrý den pane Vetlý,

po zjištění všech informací se vracím k Vaší výzvě.

Pominu, že Vaše paní byla u samotné instalace transparentu, viděla jeho obsah a souhlasila s umístěním.
Vyžádali jsme si její souhlas pro jistotu, protože k vlastnictví té zdi se hlásí p. Václav Donát. Ten nám písemný souhlas dal.

V rámci sympatií, které k Vám prostě nějak mám, můžu nabídnout sundání transparentu. Před tím mi ale prosím odpovězte na jednu otázku. Jste vlastníkem té zdi?
Děkuji.

Hezký den

André Jakubička

Předmět: Re: VOLBY 2014

DOBRÝ VEČER PANE STAROSTO,
KDYŽ MÍ RODIČE ŽÁDALI MĚSTO ABY ZED OPRAVILO, PŘIŠEL JIM DOPORUČENÝ DOPIS ŽE JE TO ZASTAVĚNÁ PROLUKA MEZI DOMY A TUDÍŽ VLASTNÍKEM NENÍ MĚSTO, ALE MANŽELÉ VETLÍ, T.J. MÍ RODIČE A OPRAVU ZDI MUSÍ INVESTOVAT SAMI NA SVÉ NÁKLADY.
DOPIS BYL POTVRZEN PRÁVNÍKEM PANEM MOTLÍKEM.
ZKUSTE POŽÁDAT STAVEBNÍ ÚŘAD ABY VÁM TENTO DOKUMENT VYHLEDALI
HEZKÝ VEČER
VLADIMÍR VETLÝ
POKUD MÁTE POCHYBNOSTI A NECHCE SE VÁM HLEDAT, DOJEDTE SE ZEPTAT MÉHO OTCE DO SEMIL.
DOKUMENT MÁ JISTĚ ULOŽENÝ VE SVÝCH VĚCECH TADY V BRODĚ, ALE NEJSEM TAK DRZÝ ABYCH SE TÁTOVI HRABAL V JEHO VĚCECH
HEZKÝ VEČER
VLADIMÍR VETLÝ
Počet příspěvků: 3 zobrazené: 1 - 3